Despre mine

Salut! Mă bucur să vă cunosc!

Eu sunt Bogdan, locuiesc în Târgovişte şi sunt fotograf de nuntă, dar având în vedere că citiţi aceste rânduri, probabil că ştiţi deja acest lucru! Îmi plac oamenii plini de viaţă care apreciază dragostea, sinceritatea, care pun emoţie în tot ceea ce fac. Îmi plac culorile calde,  diversitatea galbenului de toamnă târzie sau verdele cud al începutului de primăvara.

Fac fotografie începând cu 2015 şi odată cu trecerea timpului am învăţat să preţuiesc oamenii şi poveştile lor, emoţia şi micile detalii care face ca fiecare eveniment să fie unic. Practic cu drag meseria de fotograf de nuntă şi mă implic la maxim în fiecare eveniment din care fac parte. În primul rând, motivaţia mea este posibilitatea de a crea şi de a imortaliza amintiri pentru voi.

Dacă vă place modul cum eu văd fotografia şi doriţi să colaborăm, sunt convins că putem crea poveşti minunate împreună!

 

 

 

Cu drag, Bogdan Moiceanu!

          Dacă îţi cauţi doar fotograf pentru nuntă nu sunt potrivit pentru tine. Eu sunt prietenul tău cu aparatul foto în mână. Mă bucur alături de tine în ziua nunţii, te sprijin şi îmi doresc ca voi, mirii, să îmi rămâneţi prieteni şi pe viitor, aşa cum au făcut-o toate cuplurile care mi-au acordat onoarea de a le fotografia evenimentul.

   Pun accent în special pe partea sentimentală a fotografiei şi încerc să surprind nunta aşa cum este ea. Şi pe voi la fel, naturali şi veseli, plini de emoţie şi nerăbdători să depăşiţi fiecare etapa din ziua nunţii.

   Fac parte din categoria de fotografi “wedding storyteller” (povestitor de nunţi), pentru că scopul meu este acela de a crea din nunta voastră o poveste.

     Îmi plac foarte mult veselia, emoţia şi atmosfera destinsă şi cu siguranţă, unul dintre scopurile mele pentru fiecare eveniment este de a râde cât mai mult şi de a mă distra alături de voi. Am fost crescut în familie iubitoare şi de aceea subconştientul mă îndeamnă să surprind cât mai multe interacţiuni pe care mirii le au cu părinţii, cu bunicii cu membrii familiei sau cu prietenii apropiaţi.

     Mă consider un om norocos, am o familie minunată, alături de Alexandra, soţia mea, şi de piticul nostru, Mateo şi am ocazia de a face cu drag ceea ce îmi place, să fotografiez emoţia oamenilor.