Despre mine

Salut! Eu sunt Bogdan, încântat de cunoştinţă! Locuiesc în Târgovişte şi sunt fotograf, dar având în vedere că citiţi aceste rânduri, probabil că ştiţi deja acest lucru! Îmi plac oamenii plini de viaţă care ştiu să preţuiască fiecare clipă. Îmi plac culorile calde, verdele crud de primăvară şi diversitatea galbenului de toamnă târzie.

Fac fotografie începând cu 2015 şi odată cu trecerea timpului am învăţat să preţuiesc emoţia şi micile detalii care spun poveştile oamenilor. Practic cu drag meseria de fotograf de nuntă şi mă implic la maxim în fiecare eveniment din care fac parte. În primul rând, motivaţia mea este posibilitatea de a crea şi de a imortaliza amintiri pentru voi.

Dacă v-a făcut plăcere să priviţi fotografiile mele şi doriţi să colaborăm, sunt convins că putem crea poveşti minunate împreună!

 

 

 

Cu drag, Bogdan Moiceanu!

          Dacă îţi cauţi doar fotograf pentru nuntă nu sunt potrivit pentru tine. Eu sunt prietenul tău cu aparatul foto în mână. Mă bucur alături de tine în ziua nunţii, te sprijin şi îmi doresc ca voi, mirii, să îmi rămâneţi prieteni şi pe viitor, aşa cum au făcut-o toate cuplurile care mi-au acordat onoarea de a le fotografia evenimentul.

   Pun accent în special pe partea sentimentală a fotografiei şi încerc să surprind nunta aşa cum este ea. Şi pe voi la fel, naturali şi veseli, plini de emoţie şi nerăbdători să depăşiţi fiecare etapa din ziua nunţii.

   Fac parte din categoria de fotografi “wedding storyteller” (povestitor de nunţi), pentru că scopul meu este acela de a crea din nunta voastră o poveste.

     Îmi plac foarte mult veselia, emoţia şi atmosfera destinsă şi cu siguranţă, unul dintre scopurile mele pentru fiecare eveniment este de a râde cât mai mult şi de a mă distra alături de voi. Am fost crescut în familie iubitoare şi de aceea subconştientul mă îndeamnă să surprind cât mai multe interacţiuni pe care mirii le au cu părinţii, cu bunicii cu membrii familiei sau cu prietenii apropiaţi.

     Mă consider un om norocos, am o familie minunată, alături de Alexandra, soţia mea, şi de piticul nostru, Mateo şi am ocazia de a face cu drag ceea ce îmi place, să fotografiez emoţia oamenilor.